Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/formuleringen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/formuleringen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/formuleringen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3165
Tekstforfatter – Få gode og sælgende tekster | Formuleringen.dk Om os - din erfarne og billige tekstforfatter | Formuleringen.dk

Om Os

Forside / Om Os

Hvem er vi?

Formuleringen ejes af Cecilie Madsen, som er uddannet dansklærer og en haj til alt, der har med stavning og grammatik at gøre. Og så har hun en naturlig interesse for sproglig udfoldelse og marketing. Det giver til sammen rigtig gode tekster.

Artikler, blogindlæg, hjemmesidetekster, reklamemateriale, produktbeskrivelser – you name it. Hos Formuleringen kan vi klare det hele. Vi er bl.a. tilknyttet en række marketingbureauer, så alt tekstmateriale tager også hensyn til basal SEO.

Udover Cecilie, har Formuleringen tilknyttet en række freelance tekstforfattere, som yder deres ekspertise i særlig travle perioder. Cecilie gennemgår selvfølgelig alt materiale og retter til inden levering. Det betyder, at hun står 100% inde for alt Formuleringens arbejde.

Hvorfor vælge os?

Vi er eksperter i at skrive. Derudover ved vi en masse om marketing og SEO. Du får spændende og skarpe tekster, der lokker nye kunder til og holder på de gamle. Og så får du bedre placeringer på Google.

Mange tekstforfattere vælger en timperis. Det betyder, at prisen på den samme opgave varierer afhængigt af, hvor hurtig, grundig eller erfaren tekstforfatteren er. Vi skriver til en fast pris pr. ord. På den måde ved du, hvad skal betale på forhånd. Det er gennemskueligt.

Erfaring har vi masser af, da vi samarbejder med en række marketingbureauer og har en lang referenceliste. Du skal desuden være hjertelig velkommen til at se teksteksempler, og vi laver også gerne en lille bid af din opgave og sender til dig, så du kan se, at vores arbejde er i orden.

Hvordan gør vi?

Hos Formuleringen sætter vi en ære i at skrive gode og sælgende tekster. Og vi gør det til en fair og gennemskuelig pris. Du betaler pr. ord, og det vil sige, at du på forhånd ved præcis, hvad opgaven vil koste dig.

Vi skynder os ikke. I stedet sætter vi god tid af til at researche og sætte os ind i opgaven. Som regel vil du modtage en række spørgsmål om opgaven, virksomheden, stil, mv. Du kan tænke over dem, skrive ned og tilføje. At vi får noget skriftligt, sparer os tid og giver os dine ord som grundlag for udarbejdelse af dine tekster. Det giver mening.

Måske ringer eller skriver vi med et opfølgende spørgsmål, og er der noget, vi er i tvivl om, hører du også fra os. Teksterne bliver bedst i samarbejde. Vi er eksperter i at skrive - men du er ekspert i din virksomhed.

100 +

Opgaver

50 +

Tilfredse kunder

300.000 +

Skrevne ord

Vælg den bedste

Tekstforfatter